BUY YOUR TICKETS

COMPETITION ITINERARY

*15 MINUTE BREAK IN BETWEEN EACH CATEGORY*

HORNS UP

3:00PM – 3:45PM
(45mins.)

FASTEST BLURRYFADE

4:00PM – 4:15PM
(15mins.)

TRADITIONAL

4:30PM – 5:10PM
(40mins.)

STUDENT BATTLE

5:25PM – 6:05PMPM
(40mins.)

FREESTYLE DESIGN

6:20PM – 7:00PM
(40mins.)

BEST BARBER IN AMERICA

7:15PM – 8:15PM
(60mins.)

SEMINAR ITINERARY

VIC BLENDS

10:00AM – 11:00AM

MARCUS HARVEY

11:00AM – 12:00PM

PAPITO BLESSED HANDS

12PM – 1:00PM

DIEGO & JULIUS CEASAR

1:00PM – 2:00PM

BEST BARBER IN AMERICA WILL RECEIVE
A 2019 CAN AM RYKER MOTORCYCLE.

EXPO SPONSORS

BaByliss PRO
Booksy
JRL Professional
The Web Design Hub LLC

BOOK YOUR HOTEL

Hilton West Palm Beach

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Sign up for the Blurry Fades Expo newsletter to stay up to date about everything going on with the expo. Be the first to know about specials, expo discounts and all BFE news.

ENTER YOUR EMAIL ADDRESS